Kaniya Navin Parkı Ulaşım

Kafe

Kaniya Navin Parkı Hakkında

Kaniya Navin Parkı firmamız Türkiye’nin güzide şehirlerinden birisi olan Diyarbakır ilinde, Silvan ilçesinde yer almaktadır. Firmamızın telefon numarası açık adresi Bağlar, 830. Sk. No:18, 21640 Silvan/diyarbakır şeklindedir. Eğer şehir dışından firmamıza gelecekseniz ya da bölgemize hâkim değilseniz rahatlıkla haritalara açık adresimizi yazabilir, çok rahat biçimde bizlere ulaşabilirsiniz.

Kaniya Navin Parkı olarak Kafe sektöründe hizmet vermekteyiz. Yıllar önce bölgemizin en özel işletmelerinden birisi olma gayesiyle yola çıktık ve kısa süre içinde benzersiz faaliyetlere imza atarak başarı basamaklarını çok hızlı şekilde tırmandık. Bu da bizi sektörümüzde bölgemizin en çok tercih edilen ve en fazla tavsiye edilen firması haline getir. Fakat bizler siz değerli müşterilerimizin hep daha iyiyi hak ettiğinize inanıyor, bunun için azim ve gayretle çalışarak daima daha fazlasını sunmaya çabalıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Hizmet

Firma olarak her zaman önceliği koşulsuz şartsız müşteri memnuniyetine veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin ne kadar kaliteli hizmet alırsanız o kadar memnun kalacağınızı biliyoruz. Bunun için daima dünya standartlarında çözümler üretiyoruz. Her alanda en iyi markalarla çalışıyor, en kaliteli seçimleri yapıyoruz.

Sürekli değişen ve gelişen dünyada bizler de dinamik yapımızı muhafaza ediyoruz. Böylece daima modern bir firma olarak karşınıza çıkıyor, bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek şekilde kendimizi donatıyoruz. Sizleri dinliyor, anlıyor ve beklentilerinizi en iyi şekilde yerine getirebilme adına özveriyle çalışıyoruz. Bir taraftan kurumsal kimliğimizi daha üst seviyelere çıkaracak adımlar atarken diğer taraftan teknolojinin, internetin olanaklarını değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizlere daha rahat ulaşabilmeniz, hizmetlerimizden ve ürünlerimizden daha kolay haberdar olabilmeniz adına farklı mecralarda aktif rol alıyoruz.

Uygun Fiyat Politikası

Maliyetin hayatın her alanında olduğu gibi sektörümüzde de önemli bir etken olduğunun farkındayız. Bunun için daima müşteri odaklı hizmet politikamızın temel esaslarından birisi olarak da uygun fiyatı gözetiyoruz. Güncel piyasa koşullarında her zaman bölgemizin en uygun fiyatlı firması olma gayesiyle çalışıyoruz.

Fiyatlarımızı minimum seviyede tuttuğumuz gibi kalite standartlarımızı da maksimum seviyeden düşürmemeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle aradığınız en iyi hizmeti en iyi fiyatlarla satın alabilme kolaylığı sağlıyoruz. Sadece tek seferlik bir deneyim değil, müşteri sadakati arzusuyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Daha sonraki ihtiyaçlarınızda tek tercihiniz olmayı hedeflediğimiz gibi çevrenize karşı da gönül rahatlığıyla bizi tavsiye edebilmenize çalışıyoruz.

Özverili Bir Ekip

Firma olarak en büyük zenginliklerimizden birisi insan kaynaklarımızdır. Bizim için bütün personellerimiz çok değerlidir ve kaliteli, güvenilir, profesyonel hizmet sağlayabilmemizde onların önemli payları vardır. Bunun için her biri alanında deneyim sahibi, tecrübeli, birikimli, kendini sürekli geliştiren, yenilikleri takip ederek en kısa sürede icra kabiliyetine sahip, güler yüzlü, çözüm odaklı ve özverili bir kadroyla çalışıyoruz.

Uzman ekibimiz kendi bilgi ve birikimiyle sizin istek ve ihtiyaçlarınızı birleştirerek taleplerinizi en kısa sürede karşılamaktadır. İletişime geçtiğinizde bütün merak ettiğiniz soruların cevapları açıklanmakta, ihtiyacınızın karşılanma süreci en basit hale getirilmektedir. İletişim kanallarımız her zaman açık bulunmakta, her konuda yardımcı olunmaya çalışılmaktadır.

Kaniya Navin Parkı olarak Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük firma rehberinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Dilerseniz firmamıza sayfamızda yer alan Mesaj Gönder formu üzerinden mesaj gönderebilir, soru, öneri, şikâyet ya da taleplerinizi iletebilirsiniz.

Bizler her zaman eleştirilere değer veren, yapıcı eleştirileri gelişimimiz için öneri mahiyetinde kullanan bir firmayız. Bu nedenle bizlerden aldığınız hizmete dair yorumlarınızı sayfamızın altında yer alan Yorum yap aracı ile iletebilirsiniz. Ürün ya da hizmetlerimizle alakalı şikayetlerinizi, önerilerinizi, düşüncelerinizi yazabilir, daha sonra bizi tercih etmeyi düşünen müşterilerimize fikir verebilirsiniz. Bizim hakkımızda oylamada bulunabilir ve oylayarak değerlendirebilirsiniz. Firma düzenleme öner butonundan firmamızın ürün ve hizmetlerinde, personellerinde ya da hizmet politikasında karşılaştığınız, düzeltilmesini istediğiniz, daha iyi hale getirilebilir gördüğünüz hususları bize iletebilirsiniz.

Firmamızı sosyal medya hesaplarınız ya da paylaşım gruplarınız üzerinden dilediğiniz kişilere, gruplara gönderebilir, firmamızın ayrıcalıklı hizmetlerinden daha geniş kitlelerin istifade etmesine yardımcı olabilirsiniz. Bizi takip ederek firmamız hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Firma olarak daima kolayca ulaşabileceğiniz kanallar oluşturuyoruz. Bunun için sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Telefon numaramızdan dilediğiniz zaman iletişim kurabilir, merak ettiklerinizi danışabilir ya da randevu talebinde bulunabilirsiniz. Açık adresimizi yazdığımız gibi Google Maps üzerinden yol tarifimizi de paylaşıyoruz. Akıllı cihazlarınızın haritalar uygulamalarından kolayca konumumuza erişim sağlayabilirsiniz.

Bizler faaliyetlerimizin her alanında olduğu gibi firma rehberimiz üzerinde de gelişimimize devam ediyoruz. Bu vesileyle bizlere telefonla ulaştığınızda isyerimaps.com üzerinden haberdar olduğunuzu belirtebilir, sayfamızla alakalı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Kaynak

Bu firma bilgileri Google haritalar tarafından bot ile çekilmiştir. Firma Düzenleme talebi oluştur menüsünden hatalı firma bilgilerinizi düzenleyebilir ve yayınlanmasını istemediğiniz firma kaydınızı da silebilirsiniz. (Hatalı firma bilgileri olabileceğinden dolayı tarafımızca sorumluluk kabul edilmemektedir.)

Bültene abone ol

ve son eklenen içeriklerden haberdar olun!